Artisanaal Australisch greanfed
rundvlees

Australisch greanfed rundvlees is een opkomend stuk vlees. De dieren groeien op in een uitgestrekt vlakke landschap en enorme weides waar de lucht nog schoon is. Australisch greanfed rundvlees moet in Europa zijn stempel nog zetten maar in de rest van de wereld heeft het zich al bewezen.

Australisch lendestuk

Artikel nr. 2822

Australisch ribstuk 7R

Artikel nr. 2862

Picanha Australië

Artikel nr. 283211

RUIM ASSORTIMENT

Internationale producten met zorg geselecteerd

JARENLANGE EXPERTISE

Clean cuts door de beste slagers in ervaren familiebedrijf

AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Certificaten, partners en geavanceerde machines

Australisch greanfed
rundvlees

Australisch greanfed rundvlees is een opkomend stuk vlees. Hier hetzelfde verhaal als bij het Amerikaans rundvlees: de dieren groeien op in een uitgestrekt vlakke landschap en enorme weides waar de lucht nog schoon is. Australisch greanfed rundvlees moet in Europa zijn stempel nog zetten maar in de rest van de wereld heeft het zich al bewezen.

We vinden er vooral de vleesrassen waaronder ook veel Angus . De dieren worden er geslacht tussen de 360 en 420 kg tussen de 18 en 20 maanden. Bestel jouw vlees hier.

Het vlees is uitermate zacht en heeft een rijke smaak. Deze rijke smaak heeft het vlees te danken aan het feit dat de runderen in de periode van het afmesten minimaal 100 dagen met granen (GMO vrij) worden gevoederd,dus het vlees is vrij gemarmerd, uitermate zacht met een zeer rijke smaak.

Vers vlees voor
supermarkt tot horeca

Wanneer prijs en kwaliteit belangrijk zijn, én alleen het beste goed genoeg is.