Vleesleverancier supermarkt om op te vertrouwen

Vleesleverancier als supermarkt nodig? Bij Van Engelandt zit u goed. Trek de aandacht met uw vleesafdeling en maak van uw trouwe klanten ambassadeurs. Bij Van Engelandt vindt u de meest kwaliteitsvolle vleessoorten en -specialiteiten onder één dak.

RUIM ASSORTIMENT

Internationale producten met zorg geselecteerd

JARENLANGE EXPERTISE

Clean cuts door de beste slagers in ervaren familiebedrijf

AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Certificaten, partners en geavanceerde machines

Vleesleverancier supermarkt voor kwaliteitsvol vlees

Vleesleverancier voor supermarkt nodig? Bij Van Engelandt ben je aan het juiste adres. Klanten worden steeds veeleisender voor supermarkten, en dat mag. Tijd is kostbaar, dus houden veel klanten van een one stop shop. Boodschappen worden bovendien niet meer dagelijks en vaker wekelijks gedaan. Goede kwaliteit met een lange houdbaarheidsdatum wordt dus belangrijker. Speel in op de leefwereld en behoeften van uw klanten, en bied een ruim aanbod aan in uw verse beenhouwerij. Van vers runds-, lams-, varkens- en kalfsvlees tot gevogelte en wild, en zelfs charcuterie en specialiteiten, waaronder ham, fonds en Franse charcuterie. Bestel hier uw vlees.

Vleesgroothandel voor de slagerij in supermarkten.
Vleesgroothandel voor de slagerij in supermarkten.

Voor supermarkten rekent Van Engelandt op eigen transport en wordt er op maat gewerkt. Hierdoor kunnen de leveringen worden afgestemd op uw schema. Ook EDI-oplossingen zijn mogelijk, graag zelfs. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking met één van onze vertegenwoordigers of bestel via de website.

Vers vlees voor
supermarkt tot horeca

“Dankzij Van Engelandt ligt er altijd vers vlees in mijn beenhouwerij waar mijn klanten gelukkig van worden.”

– Sascha V.D.