Argentijns rundvlees

Argentijns rundvlees daarvoor kan je terecht bij Van Engelandt. Argentinië is synoniem voor enorme uitgestrekte pampas waar de dieren zich het ganse jaar door voeden met gras maar ook met kruiden en planten (100%natuurlijk) in het oog gehouden door de gauchos.

Argentijnse Ossehaas

4/5 lbs I Artikel nr.210

Argentijns Lendestuk

Artikel nr. 212

Argentijns kleinhoofd

Artikel nr. 213

Argentijns Ribstuk

Artikel nr. 216

Argentijnse Filet Mignon

Artikel nr. 2131

Kleinhoofd Argentijns z/mignon

Artikel nr. 2132

Argentijnse steak

1ste kwal. g/per I Artikel nr.12132

Picanha Argentinië

Artikel nr. 21311

RUIM ASSORTIMENT

Internationale producten met zorg geselecteerd

JARENLANGE EXPERTISE

Clean cuts door de beste slagers in ervaren familiebedrijf

AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Certificaten, partners en geavanceerde machines

Artisanaal Argentijns rundvlees

Argentijns rundvlees behoort tot het aanbod bij Van Engelandt.  Sinds de 16 de eeuw reeds gingen de eerste Europianen zich settelen in Argentinië. De primitieve dieren werden vervangen door de meest gekende Europese rassen (angus,hereford) en zo werd Mercosur een van de grootste producenten van levend vee in de wereld.

Argentinië is synoniem voor enorme uitgestrekte pampas waar de dieren zich het ganse jaar door voeden met gras maar ook met kruiden en planten (100%natuurlijk) in het oog gehouden door de gauchos. Vandaag grazen er 52 miljoen dieren over ongeveer 545 000 square miles natuurlijke prairie. Contacteer ons vrijblijvend via het contactformulier.

Argentijns rundvlees draagt bij aan een evenwichtige voeding met vitamines,mineralen en proteïnen. Argentijns rundvlees bevat ook CLA –ZUUR (geconjugeerde isomeren van linolzuur)dat helpt om het menselijk organisme in goede gezondheid te houden.

Vers vlees voor
supermarkt tot horeca

Wanneer prijs en kwaliteit belangrijk zijn, én alleen het beste goed genoeg is.