Horeca betrouwbare leverancier vlees

Alleen het beste is goed genoeg voor uw klanten. Dat geldt ook voor ons. Op Van Engelandt kunt u rekenen voor het meest kwaliteitsvolle vlees en de snelste service.

RUIM ASSORTIMENT

Internationale producten met zorg geselecteerd

JARENLANGE EXPERTISE

Clean cuts door de beste slagers in ervaren familiebedrijf

AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Certificaten, partners en geavanceerde machines

Beste vlees voor Horeca gelegenheid

Een uitgebreide menukaart of net beknopte suggesties met seizoensvlees? Bij Van Engelandt vindt u wat u nodig hebt. Van vers runds-, lams-, varkens- en kalfsvlees tot gevogelte en wild. Ontdek zeker ook ons ruime aanbod aan charcuterie en specialiteiten, waaronder ham, fonds en Franse charcuterie. Bestellen kan via mail, telefoon of de website. In Brussel kunt u rekenen op dagelijkse leveringen, daarbuiten is dat één tot twee keer per week. Gratis levering voor bestellingen vanaf € 200. Uw bestelling bij ons in Anderlecht afhalen is ook mogelijk.

Vleesgroothandel voor horeca
Vleesgroothandel voor horeca

Net zoals in uw zaak is ook voor ons hygiëne uiterst belangrijk. We zijn dan ook IFS- en BRC-gecertificeerd. Een jaarlijkse audit houdt ons scherp en zorgt ervoor dat we aan de meest strikte kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen voldoen. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak met onze vertegenwoordiger in te plannen of plaats uw bestelling via de website.

Vers vlees voor
supermarkt tot horeca

“Altijd snel geleverd, een zeer ruim assortiment en vers vlees van de beste kwaliteit. Gewoon top!”

– Bjorn D.