Artisanaal Kalfsvlees
Peters Farm

Kalfsvlees Peters Farm kan je bestellen bij Van Engelandt. De natuurlijke behoefte van kalveren om in een kudde te leven wordt op een Peter’s Farm hoeve gecombineerd met moderne computertechnologie. Het individuele kalf krijgt hierdoor maximale aandacht en zorg.

Kalfshaas Peter’s Farm Keukenk

Artikel nr. 7212

Kalfsdunnelende Peter’s Farm

Artikel nr. 73012

Kalfskroon Peter Farm

Artikel nr. 7222

Kalfsbovenbil gevliesd Peter

Artikel nr. 7252

RUIM ASSORTIMENT

Internationale producten met zorg geselecteerd

JARENLANGE EXPERTISE

Clean cuts door de beste slagers in ervaren familiebedrijf

AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Certificaten, partners en geavanceerde machines

Kalfsvlees
Peters Farm

Kalfsvlees Peters Farm kan je bestellen bij Van Engelandt. Het Peter’s Farm principe is uniek in de productie van kalfsvlees. Onze kalveren leven in kuddes van gemiddeld 60 kalveren. De natuurlijke behoefte van kalveren om in een kudde te leven wordt op een Peter’s Farm hoeve gecombineerd met moderne computertechnologie. Het individuele kalf krijgt hierdoor maximale aandacht en zorg.

De Peter’s Farm kalveren hebben de vrijheid om zelf te bepalen wanneer ze willen eten en of ze willen lopen, staan, liggen, spelen of slapen. In de ruimtes zijn skippyballen aanwezig om mee te spelen en borstels om lekker langs te schuren. Wetenschappelijk gedragsonderzoek heeft aangetoond dat kalveren in het Peter’s Farm systeem onder welzijnsvriendelijkere condities worden gehouden dan kalveren in groepshuisvesting. Bestel jouw kalfsvlees hier.

Dierenwelzijn, rust en de vrijheid voor de kalveren komen tot uiting in de kwaliteit en de smaak van het Peter’s Farm Kalfvlees. Onafhankelijk consumentenonderzoek heeft aangetoond dat het Peter’s Farm Kalfsvlees significant malser, smaakvoller en in zijn algemeenheid hoger gewaardeerd wordt dan het reguliere kalfsvlees. Met het kwaliteitssysteem IVI, het DNA-Garantieprogramma en de unieke mogelijkheden voor traceerbaarheid, zelfs door de consument, onderscheidt Peter’s Farm zich op het gebied van zekerheid.

Peter’s Farm heeft Open Informatie hoog in het vaandel staan en verheven tot één van haar principes. Peter’s Farm zorgt voor gebruiksvriendelijke, toegankelijke informatie over Peter’s Farm via haar internetsite. Consumenten hebben de gelegenheid een kijkje achter de schermen te nemen door op Peter’s Farm Live te klikken. Hier toont Peter’s Farm live beelden van een van Peter’s Farm stal met kalveren. Daarnaast organiseert Peter Farm ook jaarlijks open dagen op de boerderijen.

Vers vlees voor
supermarkt tot horeca

Wanneer prijs en kwaliteit belangrijk zijn, én alleen het beste goed genoeg is.