Een gevarieerd aanbod aan ambachtelijk vlees

Bij vleesgroothandel Van Engelandt vindt u een gevarieerd en nauwkeurig geselecteerd aanbod. Wij leveren in heel België en ontvangen onze klanten ook in onze winkel te Anderlecht. Bekijk hieronder alle onze vleessoorten en contacteer ons gerust voor een bestelling.

RUIM ASSORTIMENT

Internationale producten met zorg geselecteerd

JARENLANGE EXPERTISE

Clean cuts door de beste slagers in ervaren familiebedrijf

AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Certificaten, partners en geavanceerde machines

Vlees van
wereldkwaliteit

De passie en ervaring van groothandel Van Engelandt proeft u, ons ambachtelijk vers vlees smelt op de tong. In ons assortiment vindt u altijd wat u zoekt, van inspiratie voor een betaalbare culinaire maaltijd op een gewone weekdag, tot vers vlees van wereldkwaliteit voor bijzondere momenten. Altijd helemaal vers en boordevol smaak.

Als restauranthouder of slager leeft u voor uw vak. Dan is alleen het beste goed genoeg. Van Engelandt werkt daarom exclusief samen met EG-gecertificeerde slachthuizen en zorgvuldig geselecteerde partners wereldwijd. In ons aanbod ontdekt u niet alleen de diverse vleestypes, maar ook hamspecialiteiten, Franse charcuterie en diepgevroren kwaliteitsvlees uit onder meer Nieuw-Zeeland. Ook particulieren kunnen hun hart ophalen in onze winkel, waar ze van groothandelsprijzen genieten. Contacteer ons voor meer informatie via het contactformulier.

Hygiëne steeds voorop

In de voedingssector is hygiëne naast kwaliteit de belangrijkste parameter. Daarom laat Van Engelandt als groothandelaar jaarlijks audits uitvoeren waarbij wordt gecontroleerd of het bedrijf aan de strengste kwaliteits- en hygiënenormen beantwoord. We zijn dan ook trotse houder van het International Food Standard-certificaat (IFS), een bewijs voor onze voedselveiligheid en food defense. Daarnaast hebben we ook het certificaat Autocontrolesysteem behaald bij Vinçotte. Dat toont aan hoeveel belang we hechten aan de traceerbaarheid en herkomst van onze producten. Tot slot gaan we prat op ons BRC-certificaat waarmee we aan meer dan 300 criteria beantwoorden.

Vers vlees voor
supermarkt tot horeca

Verse producten voor beenhouwers, supermarkten en horeca