Ambachtelijk Gevogelte

Gevogelte is een grote troef voor Van Engelandt in Anderlecht, vooral het Franse gevogelte dat wij U kunnen aanbieden. Tweemaal per week op dinsdagnacht en donderdagnacht gaan we naar de vroegmarkt in Rungis (Parijs).

RUIM ASSORTIMENT

Internationale producten met zorg geselecteerd

JARENLANGE EXPERTISE

Clean cuts door de beste slagers in ervaren familiebedrijf

AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Certificaten, partners en geavanceerde machines

Gevogelte

Gevogelte is een grote troef voor Van Engelandt in Anderlecht vooral het Franse gevogelte dat wij U kunnen aanbieden. Tweemaal per week op dinsdagnacht en donderdagnacht gaan we naar de vroegmarkt in Rungis (Parijs). Wij bevoorraden ons met Franse specialiteiten in kip, zoals de franse hoevekip Sud Ouest, de Bressekip, , de maiskip en al zijn versnijdingen.

Daarnaast een volledig gamma van eend, gans, parelhoen, kwartel Royale, Franse duiven, kalkoen en konijn. Dit zijn allemaal Franse kwaliteitsproducten, afkomstig uit de streek of departement waar ze gespecialiseerd zijn. Al deze producenten brengen hun producten naar deze immens grote voedingsmarkt in Rungis. Bestel uw gevogelte via het contactformulier.

Wij brengen alles voor U mee vanuit Parijs, vele produkten zijn op stock, andere specialiteiten kunt U beter bestellen. Naast de franse specialiteiten hebben we de Belgische kip en al haar versnijdingen maar ook de Mechelse koekoek.

Vers vlees voor
supermarkt tot horeca

Wanneer prijs en kwaliteit belangrijk zijn, én alleen het beste goed genoeg is.