Vleesleverancier voor slagers

Vleesleverancier nodig? Dan bent u bij Van Engelandt aan het juiste adres. De echte bourgondiërs weten de weg naar hun favoriete slager meer dan ooit te vinden. Verwen uw klanten met kwaliteitsvol vlees en laat hen mee genieten van uw ambacht.

RUIM ASSORTIMENT

Internationale producten met zorg geselecteerd

JARENLANGE EXPERTISE

Clean cuts door de beste slagers in ervaren familiebedrijf

AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Certificaten, partners en geavanceerde machines

Vleesleverancier Vers vlees

Vleesleverancier nodig? Dan bent u bij Van Engelandt aan het juiste adres. Het slagersberoep is een prachtige ambacht die het beste van het beste verdient. Ga met ons kwaliteitsvol vlees aan de slag en verras uw trouwe klanten met een ruim en origineel assortiment. Van gewone stukken lams- en kalfsvlees tot verse bereidingen en charcuterie. Ook voor hamspecialiteiten, Franse charcuterie en wild vindt u bij ons wat u zoekt. U kunt daarnaast op beide oren slapen wat hygiëne en voedselveiligheid betreft. Van Engelandt is IFS gecertificeerd en wordt jaarlijks door Vinçotte gecontroleerd. Zo voldoen we steeds aan de meest strikte kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen.

Ambachtelijk vlees van groothandel Van Engelandt
Vleesgroothandel voor beenhouwers en slagerijen

Bestellen kan via mail, telefoon of de website. In Brussel kunt u rekenen op dagelijkse leveringen, daarbuiten is dat één tot twee keer per week. Gratis levering voor bestellingen vanaf € 200. U kunt uw vlees ook afhalen in onze groothandel in Anderlecht. Graag eerst een afspraak met één van onze vertegenwoordigers? Die kunt u hier inplannen, we komen met plezier bij u langs.

Vers vlees voor
supermarkt tot horeca

“Mijn klanten blijven terugkomen voor het verrassende aanbod van Van Engelandt, zowel voor doordeweekse maaltijden als zomerse barbecues en culinaire gerechten.”

– Anna M.