Ambachtelijk Kalfsvlees

Klafsvlees van België is bij Van Engelandt verkrijgbaar. Hiervoor werken we met twee Belgische bedrijven, allebei gespecialiseerd uitsluitend in kalfsvlees. Ons aanbod omvat alle versnijdingen van het kalf.

RUIM ASSORTIMENT

Internationale producten met zorg geselecteerd

JARENLANGE EXPERTISE

Clean cuts door de beste slagers in ervaren familiebedrijf

AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Certificaten, partners en geavanceerde machines

Kalfsvlees

Klafsvlees van België is bij Van Engelandt verkrijgbaar. Hiervoor werken we met twee Belgische bedrijven, allebei gespecialiseerd uitsluitend in kalfsvlees. Ons aanbod omvat alle versnijdingen van het kalf. Het productieproces begint bij de selectie van de kalveren: de beste kalveren worden geselecteerd die gekweekt worden in een diervriendelijk milieu met de beste voeding (o.a. melkpoeder). Om de benaming kalfsvlees te mogen gebruiken moeten de kalveren geslacht worden
onder de 8 maanden. Ook na de slachting zijn alle verdere productiestadia tot en met verpakken en etikettering met zorg uitgevoerd. Contacteer ons via het contactformulier.

Een topper voor elke restauranthouder is Osso bucco. Wij kopen de volledige achterschenkel aan in Nederland en versnijden in onze ateliers de schenkel in 3 of 4 sneden volgens de vraag van de klant.

Naast het kalfsvlees zijn er de kalfsafvallen:tongen Swiss cutt ,lever, nieren en hersenen en natuurlijk de hartzwezeriken: de zwezeriken worden in emmers aangeleverd en in onze atelier geselecteerd ( 200 gr+) en verpakt.

Vers vlees voor
supermarkt tot horeca

Wanneer prijs en kwaliteit belangrijk zijn, én alleen het beste goed genoeg is.