Pyrenees melklam
Spanje

Ons Pyrenees melklam uit Spanje Agnei Ibérico is afkomstig van een gerenommeerd Spaans bedrijf, de Pastores Group Oviaragon uit Zaragoza. Dit Pyrenees melklam van Spanje is afkomstig van een raszuiver en speciaal geselecteerd schaap uit de Pyreneeën, genaamd Rasa Aragonesa.

Medaillon van Pyrenees lam

Artikel nr. 13611

Presa van Pyrenees lam

Artikel nr. 137631

Filet van Pyrenees lam

Artikel nr. 13011

Bout Pyrenees lam m/b m/s

Artikel nr. 13411

Lamsschouder m/b Pyrenees lam

Artikel nr. 13811

Schouder z/been Pyrenees lam

Artikel nr. 13821

French rack Pyrenees lam

Artikel nr. 13621

RUIM ASSORTIMENT

Internationale producten met zorg geselecteerd

JARENLANGE EXPERTISE

Clean cuts door de beste slagers in ervaren familiebedrijf

AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Certificaten, partners en geavanceerde machines

Ambachtelijk Pyrenees melklam
van Spanje

Ons Pyrenees meklam vanuit Spanje Agnei Ibérico is afkomstig van een gerenommeerd Spaans bedrijf, de Pastores Group Oviaragon uit Zaragoza. Dit lamsvlees is afkomstig van een raszuiver en speciaal geselecteerd schaap uit de Pyreneeën, genaamd Rasa Aragonesa. Het vlees van dit dier wordt Ibérico genoemd, omdat het dezelfde kwaliteiten en eigenschappen heeft als het welbekende Iberische varkensvlees. Agnei Ibérico is daarom ook als zodanig gecertificeerd en beschermd door de Spaanse wet.

De lammeren van het Aragonesa-schaap worden gemiddeld na vier maanden geslacht, op het moment dat ze gemiddeld 15 kilo wegen. De dieren worden gevoed met een combinatie van moedermelk, granen en zonnebloempitten en leiden een leven zonder onrust en stress. Al deze facetten zorgen uiteindelijk voor een mooi gemarmerd en botermals stukje vlees, dat dankzij de hoge concentratie Omega 3 en Omega 6 zeer gezond is en perfect past in een cholesterolverlagend dieet! Zelf een Pyereens melkalm vanuit Spanje bestellen? Contacteer ons via het contactformulier.

Ook qua productie kan Agnei Ibérico zich meten met de top. De strakke manier van uitsnijden en verpakken maakt dit een makkelijk product voor het dagelijkse gebruik van de chef! Er zit namelijk niet of nauwelijks afval/verlies aan het vlees en de producten zijn verpakt in kleine eenheden en kleine dozen van 5 tot 10 kilo.

De combinatie van een luxe en praktische verpakking, de gezonde eigenschappen en met name de zeer rijke en unieke smaak maken Agnei Ibérico tot een uniek product, dat zeker in de smaak zal vallen bij uw klanten en bezoekers!

Vers vlees voor
supermarkt tot horeca

Wanneer prijs en kwaliteit belangrijk zijn, én alleen het beste goed genoeg is.