Artisanaal Rubia Galicia rundvlees

Rubia Galicia rundvlees is te verkrijgen bij Van Engelandt. De kwaliteit van Rubia Galicia wordt bepaald door de natuurlijke voeding, het stressloze leven en opgroei. De voeding is gebaseerd op natuurlijke producten zoals maïs, droogvoer, gerst en het gras en kruiden van het weiland.

Ossenhaas z/ketting Galicia

Artikel nr. 2801

Picanha Rubia

Artikel nr. 283111

Rubia rundskroon

Artikel nr. 28291

RUIM ASSORTIMENT

Internationale producten met zorg geselecteerd

JARENLANGE EXPERTISE

Clean cuts door de beste slagers in ervaren familiebedrijf

AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Certificaten, partners en geavanceerde machines

Rubia Galicia rundvlees

Rubia Galicia rundvlees is te verkrijgen bij Van Engelandt. De kwaliteit van Rubia Galicia wordt bepaald door de natuurlijke voeding, het stresslose leven en opgroei. De voeding is gebaseerd op natuurlijke produkten zoals mais, droogvoer, gerst en het gras en kruiden van het weiland. Het klimaat van Galicië laat toe de runderen te laten grazen gedurende het ganse jaar.

De selectie van de runderen gebeurd op de farms, zodoende kennen we de oorsprong, en op basis van verschillende eigenschappen – karakteristieken. Bestel hier jouw stuk vers vlees.

Doorslaggevend zijn: het ras, de leeftijd, grootte, lichaamsbouw en conformatie, etc. Eenmaal geselecteerd worden de dieren naar de firmaboerderij gebracht “Finca Balboa”. Hier worden ze verder afgemest en maken ze deel uit van de selectie runderen van hoogwaardige kwaliteit ter produktie van “Summum carnes rojas de Galicia”.

De dieren worden enkel geslacht wanneer ze de optimale vleeskwaliteit hebben bereikt. Niettegenstaande dat de slachtklare leeftijd rond 9 jaar ligt, hebben we runderen van een leeftijd gaande van 7 tot 16 jaar oud.

Vers vlees voor
supermarkt tot horeca

Wanneer prijs en kwaliteit belangrijk zijn, én alleen het beste goed genoeg is.